Anar al mdul «El Cas dels catalans» Anar al mdul «Tots a Westminster» Anar al mdul «Tothom a Esccia» Anar al mdul «Tothom a ustria» Anar al mdul «Tothom a Dinamarca» Anar al mdul «Documentals» Anar al mdul «Tothom a Irlanda» Anar al mdul «Llibres»
 Dissabte 24 de mar de 2018
CA EN  
El Cas dels catalans
Prmer per veure el men o directament als LEDs de dalt
Ja som 14.813 seguidors . Adheriu-vos-hi!
 
Notcies
El cas dels catalans a Les Corts (Barcelona)
El dia 22 de novembre tingu lloc la presentaci de la campanya El cas dels catalans a la seu territorial del PDCAT del barri de Les Corts, a la ciutat de Barcelona. Es present el documental Catalunya prxim estat europeu independent que serv dintroducci a un extens debat sobre Catalunya i el seu procs davant les instncies internacionals. Lacte fou presidit per Ivan Conds, president de la secci local, i compt amb la presncia i participaci de Manel Oronich, Jordi Miravet i Agust Soler membres del Comit Organitzador de la campanya.
22-11-2016
El cas dels catalans a Vilafranca del Peneds
El dia 29 de setembre del 2016 tingu lloc a Vilafranca del Peneds organitzat per la secci local de l'Assemblea Nacional Catalana lacte de presentaci del documental Catalunya prxim estat europeu independent a partir del qual tingu lloc un interessant i animat debat sobre la internacionalitzaci del cas catal. Lacte, presidit per la presidenta de lANC de Vilafranca del Peneds, Esther Gell, compt amb les aportacions de Jordi Miravet i Agust Soler en nom de la Comissi Organitzadora de la campanya.
29-09-2016
Tothom a Irlanda
El dia 21 de setembre t lloc al Parlament d'Irlanda (Oireachtas), a la ciutat de Dubln, la recepci a una seixantena de catalans portadors del Manifest Missatge al poble d'Irlanda, els quals foren rebuts per la diputada independent Maureen O'Sullivan i el senador del Sinn Fein, Niall Donnghaile. Per part de la representaci catalana feu lliurament del Manifest el senador per ERC, Josep Ruf. Tamb es compt amb l'assistncia d'una representaci de l'ANC d'Irlanda encapalada per la seva presidenta, Gemma Tarrs, els quals participaren i contriburen en l'xit del desenvolupament de l'acte.
21-09-2016
Acte de l'Onze de Setembre. Any 2016
/>
El president de l'Associaci Francesc de Castellvi, Agust Soler, a l'Acte del Fossar de les Moreres de Barcelona, el 11 de setembre de 2016.
11-09-2016
Tothom a Dinamarca
El dia 12 de novembre de 2015 al Parlament de Dinamarca, a la ciutat de Copenhaguen t lloc la recepci a una cinquantena de catalans portadors del Manifest d'agrament al Parlament dans per l'aprovaci d'una moci presentada pels diputats de la coalici Roja-Verda (Enhedslisten) el dia 19 de maig d'aquest mateix any. Els assistents foren rebuts pel diputat Nicolaj Villumsen, un dels promotors de la moci. A l'acte tamb hi assistiren una representaci de membres de l'ANC de Dinamarca encapalada pel seu president, Toni Segvia, amb els quals, en acabat l'acte al Parlament, es realitz una reuni tot debatent la situaci a Catalunya i el procs d'internacionalitzaci del cas catal.
12-11-2015
Presentaci de la campanya al president de la Generalitat
Al Palau de la Generalitat el president Artur Mas ha rebut una representaci de les entitats i del consell assessor de la campanya els quals li han lliurat documentaci diversa de la campanya des dels seus inicis inici amb lanada al Parlament de Westminster fins al documental amb les versions en catal i angls. El president els ha agrat la feina feta i els ha esperonat a continuar treballant en la internacionalitzaci de la causa catalana.
23-03-2015
Subtitulaci del documental
Amb data davui sha enviat el documental subtitulat en castell a tots els diaris de lAmrica llatina. Sest treballant al mateix temps en la subtitulaci en altres idiomes (francs i alemany) la qual cosa permetr fer un nou enviament i ampliar al mateix temps el nombre de mitjans que lhauran rebut.
19-03-2015
Nou enviament del documental
Com a continuaci de lenviament del documental Catalonia, Next Independent State of Europe, sha fet un nou enviament del documental a diaris darreu del planeta. Amb aquest enviament ja sn ms de dos mil els diaris que lhan rebut pertanyents a cent vuitanta-vuit pasos.
22-02-2015
Enviament del documental Catalonia, Next Independent State of Europe
Amb data davui sha realitzat lenviament del documental Catalonia, Next independent State of Europe a un miler de diaris de tot el mn. El nombre de pasos que lhan rebut s de 150 i es continuar treballant per a fer-lo extensiu a un nombre ms ample de diaris de ms pasos.
05-11-2014
Presentaci del documental a Televisi El Punt Avui
Dins lespai lIlla de Robinson presentat per Eduard Berraondo tingu lloc la presentaci del documental Catalonia, Next Independent State of Europe a crrec de Josep Ferrer i Agust Soler.
04-11-2014
Tots a Viena
El dia 10 doctubre a lAjuntament de la ciutat de Viena va tenir lloc lacte de lliurament del Manifest a la ciutat de Viena i al poble austrac signat per 30.000 catalans en senyal dagrament als 30.000 catalans que hagueren dexiliar-se i foren acollits pel poble austrac fa tres-cents anys. Lacte de lliurament es realitz a lAjuntament de Viena amb la presncia de Regina Wiala-Zimm, del Departament de Relacions Europees i Internacionals. Per part del grup dels cinquanta catalans que hi assistiren intervingu Aureli Argem, del Consell Assessor de la campanya. Tamb hi participaren membres del Casal catal de Viena i de lANC dustria amb qui desprs es compart un sopar a la capital austraca. Saprofit la visita a la capital austraca per a fer un recorregut pels principals llocs que conserven el record de les relacions catalano-austraques a travs de la histria, a crrec de Carles Batlle, professor i membre del Casal catal de Viena, el qual realitz tamb una documentada conferncia al respecte.
10-10-2014
Acte amb lANC de Bellaterra
Organitzat per la secci local de l'Assemblea Nacional Catalana ha tingut lloc a Bellaterra un acte dedicat a Reflexi entorn al referndum d'Esccia i al mateix temps la presentaci i debat sobre la campanya El cas dels catalans amb la participaci de Pilar Viladomiu de l'ANC de Bellaterra i d'Agust Soler.
26-09-2014
Jornades Gironella Tricentenari
Dins de les Jornades que es van celebrar durant tot el mes de setembre organitzat per la comissi Gironella Tricentenari s'ha realitzat la conferncia-debat entorn a El cas dels catalans a crrec d'Agust Soler en la qual shi ha projectat el documental Catalunya, prxim estat independent dEuropa.
05-09-2014
Presentaci a Granollers
El dilluns dia 21 de juliol t lloc a Granollers, a lAula Estabanell, Fundaci Universitria Mart lHum la presentaci de la campanya El cas dels catalans a crrec de Pere Vinyeta i Agust Soler. Lacte ha estat organitzat per la secci local de lAssemblea Nacional Catalana.
21-07-2014
Anada al Parlament dEsccia i lliurament del Manifest
Entre els dies 3 i 8 de juny t lloc lexpedici a Esccia a fi de lliurar el Manifest signat per milers de catalans en senyal dagrament als diputats escocesos. La delegaci catalana composada per una seixantena de persones vingudes darreu dels Pasos Catalans que hi participaren a ttol individual o b en nom de diverses entitats compt amb la presncia de Jordi Munell, alcalde de Ripoll, i Roger Torrent, alcalde de Sarri de Ter i diputat al Parlament de Catalunya, els quals presentaren la seva adhesi en nom de lAssociaci de Municipis per la Independncia i exposaren el treball i els objectius de lAMI en el procs dindependncia de Catalunya. Lexpedici fou rebuda al Parlament de Holyrood, a Edimburg (obra de larquitecte catal Jordi Miralles) per un grup de set diputats en representaci dels signants de la moci Visca catalunya del 28 de novembre del 2012, encapalats per la diputada Sandra White del Scottish National Party en un acte solemne i fora emotiu. Tamb hi participaren diversos membres de lAssemblea Nacional Catalana dEsccia encapalats pel seu president Guillem Carles Santacana.
03-06-2014
Presentaci a Vilanova i la Geltr
El dijous 29 de maig t lloc lacte de presentaci de la campanya El cas dels catalans al Museu Victor Balaguer de Vilanova i la Geltr a crrec dAgust Soler. Lacte fou organitzat per la secci local de lAssemblea nacional Catalana.
29-05-2014
Presentaci a Puig-reig
El dimarts dia 20 de maig t lloc la presentaci de la campanya El cas dels catalans a la poblaci de Puig-reig, a la sala de lInstitut, a crrec de Josep Boladeras i Agust Soler. Lacte fou organitzat per la secci local de lAssemblea Nacional Catalana.
20-05-2014
Presentaci i pre-estrena documental
El dimarts dia 13 de maig a lOrfe Gracienc de Barcelona t lloc la presentaci en sessi de pre-estrena del documental Catalonia, Next Independent State of Europe. Lacte s presentat per Agust Segarra, coordinador de lANC de Grcia i membre al mateix temps de la Comissi Organitzadora de la campanya i compt amb la participaci de Josep Ferrer i Agust Soler que explicaren el perqu de la realitzaci del documental i participaren el debat posterior.
13-05-2014
Reuni a Vic amb lAMP i el suport a la campanya Tothom a Esccia
El dijous 27 de mar a lAjuntament de la ciutat de Vic ha tingut lloc una reuni amb lalcalde Josep Maria Vila dAbadal i representants de la campanya a fi de concretar el suport de lAssociaci de Municipis per la Independncia a lexpedici que assistir a principis de juny al Parlament dEdimburg a fi de presentar el manifest dagrament signat per milers de catalans i centenars dentitats adreat als diputats escocesos que van presentar una moci a favor del dret dautodeterminaci de Catalunya el 28 de novembre del 2012.
27-03-2014
Presentaci a Arenys de Munt
El dissabte 15 de mar t lloc lacte de presentaci-debat dEl cas dels catalans A la vila dArenys de Munt, a la Sala Municipal a crrec de Pere Vinyeta i Agust Soler. Lacte fou organitzat per la secci local de lAssemblea Nacional Catalana.
15-03-2014
Inici realitzaci documental
El dijous 30 de gener t lloc la primera reuni al local dEl Bot, a Barcelona, de lequip elaborador dels continguts del documental, equip que est composat per Albert Abril, Jordi Miravet, Alexandre Pineda i Agust Soler, sota la direcci de Josep Ferrer. Tamb hi ha assistit el realitzador Arnau Segarra. El documental es far arribar a un miler de mitjans de comunicaci dels cinc continents. Tamb selaborar un document adjunt que inclour documentaci detallada al respecte.
30-01-2014
Preparaci documental Catalonia, Next Independent State of Europe
El dia 9 de gener es reuneix el Consell Assessor de la campanya amb representants de les entitats impulsores. Es decideix lelaboraci dun documental adreat als mitjans de comunicaci i a responsables poltics de tot el mn per facilitar-los la comprensi del procs dautodeterminaci nacional de Catalunya. El documental es titular Catalunya, prxim estat europeu independent i en la versi anglesa Catalonia, Next Independent State of Europe.
09-01-2014
Presentaci a Vilob dOnyar
El dijous 21 de novembre tingu lloc lacte de presentaci de la campanya El cas dels catalans al centre cultural Can Roscada de Vilob dOnyar a crrec de Manuel Oronich i Agust Soler. Lacte fou organitzat per la secci local de lAssemblea Nacional Catalana.
21-11-2013
Acte homenatge als immolats al Fossar de la Pedrera
El diumenge dia 13 doctubre tingu lloc lacte de record i homenatge a les ms de 4.000 vctimes de la repressi franquista que reposen al Fossar de la Pedrera. Una representaci de la Comissi Organitzadora dEl cas dels catalans hi fou present i sadher a lacte presidit per Pere Fortuny president de lAssociaci Pro-memria als immolats per la Llibertat de Catalunya que denunci loblit covard i sistemtic per part dels representants poltics espanyols (i alguns de catalans) posant totes les traves possibles a la reparaci i reconeixement daquells qui foren assassinats pel rgim franquista.
13-10-2013
Cicle de conferncies sobre la Guerra de Successi
El dijous 19 de setembre a la sala noble del Palau Moja de Barcelona tingu lloc linici del cicle de conferncies sobre la Guerra de Successi organitzades pel Cercle Catal dHistria 1714/2014. La primera conferncia a crrec dEva Serra fou Guerra dels Segadors i Guerra de Successi; dos conflictes duna mateixa causa (1640-1700).
19-09-2013
Presentaci a lUCE de Prada de Conflent
El dilluns dia 9 de setembre tingu lloc la inauguraci del Born Centre Cultural dirigit per Quim Torra (membre del Consell Assessor de la campanya) iniciant un seguit dactes i exposicions sobre el Tricentenari amb la recuperaci dun espai i jaciment que apropar al ciutad la Barcelona del 1700 i el setge a la ciutat. El Born Centre Cultural s un espai nic a Europa que permet visualitzar i prcticament tocar tot el referent a la Barcelona que pat la invasi borbnica.
09-09-2013
Presentaci a lUCE de Prada de Conflent
El dimecres dia 21 dagost tingu lloc lacte de presentaci de la campanya El cas dels catalans a la Universitat Catalana dEstiu, a Prada de Conflent. Els ponents foren Josep Boladeras i Agust Soler. Lacte compt amb la presncia de representants del mn poltic, cultural i acadmic presents a la Universitat els quals intervingueren en el debat posterior i anim els organitzadors a seguir endavant en el procs dinternacionalitzaci de la causa catalana.
21-08-2013
El cas dels catalans a lAlguer
Dels dies 20 al 25 de juny tingu lloc una expedici a la ciutat sarda de lAlguer la qual fou rebuda a lAjuntament de la ciutat i a la Delegaci de la Generalitat de Catalunya. Durant els dies destada a lAlguer es fu una presentaci de la campanya El cas dels catalans aix com diversos actes amb lObra Cultural de lAlguer i la delegaci dmnium Cultural a la ciutat que compt amb la presncia dels seus respectius presidents Josep Tilloca i Esteve Campus. En tot moment lexpedici compt amb lacompanyament i assessorament de lhistoriador local Gustau Navarro.
20-06-2013
Presentaci a Sabadell
El dimecres 12 de juny tingu lloc a la ciutat de Sabadell, al Casal Pere Quart, la presentaci de la campanya El cas dels catalans a crrec de Manuel Oronich i Agust Soler. Lacte fou organitzat per la secci local de lAssemblea Nacional Catalana.
12-06-2013
Preparaci campanya Tothom a Esccia
El 17 de maig tingu lloc una trobada entre representants de les entitats organitzadores de la campanya El cas dels catalans i representants del Casal Catal dEsccia a fi de valorar el significat de la moci titulada Visca Catalunya presentada al Parlament de Holyrood, a Edimburg, el passat 28 de novembre per la diputada Sandra White i signada per vint-i-tres diputats del Parlament escocs. Es decideix presentar un manifest dagrament als diputats escocesos en el mateix sentit que el presentat als diputats de Westminster el 13 de juny del 2011.
17-05-2013
Acte homenatge als illencs defensors de Barcelona
El diumenge 5 de maig al Fossar de les Moreres tingu lloc lHomenatge als illencs que van participar en la defensa de Barcelona el 1714. Una representaci dEl cas dels catalans hi fou present. Lacte que fou molt concorregut va ser organitzat per Memorial 1714, IPECC, CAOC i Patriotes per la Devoluci entre altres entitats.
05-05-2013
Acte homenatge als germans Badia
Una representaci de la Comissi Organitzadora dEl cas dels catalans assist el dia 28 dabril al mat a lacte dedicat als Germans Badia a la crulla dels carrers Muntaner-Diputaci de Barcelona en senyal de record i homenatge dels dos patriotes catalans assassinats per elements de la FAI. El record dels germans Badia, tal com va dir un dels oradors, ens transporta als herois que el 1714 van donar la vida per la llibertat de Catalunya.
28-04-2013
Presentaci a Santa Perptua de Mogoda
El dia 18 dabril tingu lloc al Centre Cvic El Vapor de Santa Perptua de Mogoda la presentaci de la campanya El cas dels catalans a crrec de Jordi Miravet i Agust Soler. Lacte fou organitzat per la secci local de lAssemblea Nacional Catalana.
18-04-2013
Presentaci a Lloret de Mar
El dia 12 dabril tingu lloc a la Casa de la Cultura de Lloret de Mar la presentaci de la campanya El cas dels catalans a crrec de Josep Boladeras i Agust Soler. Lacte fou organitzat per la secci local de lAssemblea nacional Catalana.
12-04-2013
Presentaci a Sria
El dia 23 de gener -dins de les festes de Sant Sebasti- tingu lloc a la Biblioteca Pblica de la vila de Sria la presentaci de la campanya a crrec de Josep Boladeras i Agust Soler. El debat fou organitzat per lagrupaci Sria per la independncia.
23-01-2013
Presentaci a Sant Cugat del Valls
El dia 15 de gener tingu lloc a la ciutat de Sant Cugat del Valls la presentaci de la campanya El cas dels catalans a crrec de Jaume Manel Oronich i Agust Soler, seguit dun intens debat moderat per Manel Monfort de lANC.
15-01-2013
Reuni al Centre Cultural del Born
El dia 27 de desembre desprs d'una magnfica i documentada visita al futur Centre Cultural del Born es celebr una reuni del Consell Assessor de la campanya amb la Comissi Organitzadora. S'acord fer una assemblea oberta a tots els signants del manifest Tots a Westminster per tal de fer una valoraci de la campanya i al mateix temps presentar les noves propostes per a l'any 2013. La data prevista ser a finals del mes de febrer.
27-12-2012
Presentaci a l'Espai Bonaire d'Arenys de Mar
El 24 de novembre tingu lloc una conferncia sobre El cas dels catalans a crrec d'Agust Soler a l'Espai Bonaire de la vila d'Arenys de Mar.
24-11-2012
XXXV Aplec excursionista dels Pasos Catalans. Viatge a l'Alguer pel pont de Tots Sants
XXXV APLEC EXCURSIONISTA DEL PASOS CATALANS
LALGUER - Illa de Sardenya
Del 28 doctubre a l1 de novembre del 2011
Vol especial directe des de Barcelona

Per ms informaci aneu a aquest enlla
28-10-2011
Del Fossar de les Moreres al Fossar de la Pedrera
Al Fossar de les Moreres l'any 1714 s'hi enterr uns quants centenars de ciutadans annims que lluitaren en la defensa de Barcelona enfront de l'ocupaci borbnica.
El Fossar de les Moreres era una fossa comuna adjacent a la baslica de Santa Maria del Mar. Frederic Soler (Seraf Pitarra) l'immortalitz amb aquells versos que en la seva primera i ltima estrofa diuen:
Al Fossar de les Moreres
no s'hi enterra cap trador
fins perdent nostres banderes
ser l'urna de l'honor
Cada any, l'onze de setembre, milers de catalans d'arreu hi fan cap com a homenatge sentit i volgut als qui donaren la seva vida per les llibertats de la terra.
Tamb cada any, catalans de tot arreu fan cap al Fossar de la Pedrera, al cementiri de Montjuc de Barcelona, on hi reposen les restes del president mrtir, Llus Companys, i de ms de quatre mil catalans vctimes de la repressi franquista. L'homenatge t lloc el diumenge ms proper al 15 d'octubre, data de l'assassinat del president Companys. Aquest any 2011, l'acte de record i homenatge s'escaur el dia 16 d'octubre.
12-10-2011
El cas dels catalans a la Sala Jaume Magre de la ciutat de Lleida
El dimarts dia 27 de setembre tingu lloc l'acte de presentaci de la campanya El cas dels catalans a la Sala Jaume Magre de la ciutat de Lleida.

L'acte fou presentat per Josep Forn Febrer, president d'mnium Cultural Ponent de Lleida.

Hi intervingueren Jaume Manel Oronich i Agust Soler per les entitats impulsores de la campanya que explicaren els objectius de la campanya i animaren els presents a participar-hi.

En acabat tingu lloc un ampli debat i colloqui que compt amb l'entusiasta participaci de molts membres dels assistents que omplien la sala.

Un dels moments ms emotius s quan es record la tenaresistncia del poble lleidat a l'ocupaci borbnica, l'any 1707, i que cost la vida a molts dels seus defensors.

Els assistents es conjuraren a continuar amb la lluita i el comproms, amb les armes del dret i la ra, a aconseguir el ms aviat possible veure complert l'anhel de la plena llibertat.
27-09-2011
Inici del 2n Cicle sobre la Falsificaci de la Histria de Catalunya
El proper dijous 22 de setembre s'inicia el 2n Seminari sobre la Falsificaci de la Histria de Catalunya, organitzat conjuntament per l'Institut Nova Histria i Plural-21.

Per ms informaci aneu a aquest enlla
22-09-2011
Cervera dna el tret de sortida
El dijous dia 1 de setembre la ciutat de Cervera don el tret de sortida a la segona fase de la Campanya El Cas del Catalans, tots a Westminster.

L'acte tingu lloc a l'Auditori Municipal de la ciutat, a les vuit del vespre. Fou presentat pel Paer en Cap de Cervera, Sr.Ramon Royes i Gurdia, i pel conseller de cultura del Consell Comarcal de la Segarra, Sr. Ramon-Enric Pint i Vilella. Jaume Manuel Oronich i Miravet i Agust Soler i Regs, per part de les entitats impulsores, feren una mplia presentaci de la campanya i dels seus objectius i animaren els presents a participar-hi. Tot seguit tingu lloc un ampli debat amb la participaci del pblic assistent, on, entre altres aspectes d'inters, es remarc l'inters histric i simblic de l'edifici que acollia l'acte ats que l'any1359 s'hi reuniren les Corts Catalanes presidides pel rei Pere el Cerimonis i que representaren una fita en la creaci de la Generalitat de Catalunya.

Els conferenciants destacaren tamb l'alt valor simblic que tenia la realitzaci d'aquest primer acte a la ciutat de Cervera, a la qual a vegades la histria ha tractat de manera injusta, i al mateix temps agraren les facilitats i la magnfica acollida que es don a l'acte per part de la Paeria de la ciutat de Cervera i del Consell Comarcal de la Segarra. Cal remarcar d'altra banda que alguns dels assistents a l'acte s'apuntaren com a voluntaris per a la recollida de signatures i la promoci de la campanya.

Les entitats impulsores de la campanya informaren al mateix temps de la invitaci feta als 14 parlamentaris britnics a assistir a un gran homenatge nacional que se'ls oferir a finals de la tardor.

Amb aquest motiu una representaci de les tres entitats organitzadores es reun el dimecres dia 31 d'agost amb la presidenta del Parlament, Sra. Nria de Gispert, la qual es compromet a fer-ne partcips totes les forces representades al Parlament amb un solemne acte d'acollida als diputats britnics en la primera instituci del nostre pas.
01-09-2011
Viatge a Londres
El dilluns 13 de juny a la tarda d'aquest any 2011 s'ha anat a la ciutat de Londres a fi de fer el lliurament, al Parlament de Westminster, del conjunt de les adhesions recollides durant els tres mesos de la campanya Tots a Westminster, el cas dels catalans.
13-06-2011
 
 
El Cas dels catalans (2018)
Lloc dissenyat per ser visualitzat amb navegadors d'ltima generaci
Vrs 3.0